Assistent Accountant (samenstel)


Functiebeschrijving:

Als (ervaren) Assistent Accountancy ga je aan de slag met het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van fiscale aangiften voor onze cliënten. Daarbij let je op kansen en risico’s in een brede context: bedrijfseconomisch, fiscaal en/of juridisch. Als je dergelijke situaties tegenkomt bespreek je dit met de relatiemanager.Je kunt de cliënten ook ondersteunen bij of adviseren over het voeren van de financiële administratie.

Het cliëntenpakket is heel divers. Het grootste deel van de cliënten zijn profit organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Functievereisten:

Je bent in het bezit van HBO diploma AA en heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je neemt initiatief en bent graag klant- en oplossingsgericht bezig. Werken in teamverband ligt jou goed. Vanwege het internationale karakter van een aantal van onze cliënten beheers je naast het Nederlands ook de Engelse taal goed. Naast een cijfermatig inzicht ben je ook communicatief sterk.

Je bent organisatorisch sterk met een oplossingsgerichte instelling en goede communicatieve eigenschappen. Je werkt graag zelfstandig als ook in teamverband, je vindt het contact met cliënten belangrijk en bent servicegericht ingesteld.

Standplaats:

Regio Haaglanden

  • Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
  • Charles Crawfurd op nummer 06-237 00 929
  • Je curriculum vitae kan je mailen naar info@charlesrecruitment.nl