Search Methodieken

Charles Recruitment* richt zich binnen de huidige arbeidsmarkt op functies met een bruto jaarsalaris vanaf 30.000 Euro of meer. De ons voor ogen staande werkwijze vertalen wij in het “One Stop Shopping” concept.

schema 1

Voor de 'ace' binnen uw organisatie bent u vaak aangewezen op een Executive Search. Uiteraard kunnen wij u per individuele functie adviseren over de meest effectieve search-methode.

schema 2

sfeerbeeld 1

'one stop shopping'

Afgestemd op de openstaande positie in uw organisatie stellen wij in gezamenlijk overleg de vereiste search-methode vast. Onderstaand vindt u de verschillende methodieken:

File Search

Deze methode houdt in dat wij op basis van onze database met kandidaten die wij door de jaren heen in kaart hebben gebracht u snel een shortlist kunnen presenteren van geschikte profielen.
Een groot voordeel is dat u efficiënt en snel uitsluitsel heeft over de beschikbaarheid van gespecificeerde kandidaten.

Media Search

Deze methode houdt in dat wij door middel van het uitzetten van uw vacature in de vooraf vastgestelde media publiceren als ondersteuning van de File search.
Een search met mediaondersteuning kan zeer effectief worden aangewend voor de vervulling van meerdere functies met dezelfde kwalitatieve eisen binnen uw organisatie.

Executive Search

Met een Executive Search vindt Charles Recruitment voor u de parels op de arbeidsmarkt. Deze methode wordt met name toegepast voor zeer moeilijk invulbare posities in het hogere segment.

Interim Management

Met een Interim Management traject vindt Charles Recruitment voor u Professionals die voor de duur van een project hun expertise voor u ter beschikking stellen. Gezien deze vorm van personeelsbemiddeling afwijkt van Werving & Selectie zullen de voorwaarden met u op maat besproken worden.

sfeerbeeld 2